Андрей Стемпицкий заявил, что "Правый сектор" и ДУК на пороге больших перемен

  • 07.01.2016, 15:39,
  • 0

Об этом на Фейсбуке сообщил командир ДУК Андрей Стемпицкий

" - У зв’язку з повною реорганізацією всіх структур НВР «Правий сектор», в тому числі і Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор», повідомляю наступне:

1.До 20-го січня 2016 року на сайтах «Правий сектор» та «Бандерівець» буде надана офіційна інформація по всіх підрозділах та структурах, які залишаються у складі ДУК ПС.

2.Також будуть надані контакти відповідальних осіб за формування нових підрозділів у складі ДУК ПС.

3.З сьогоднішнього дня накази публікуватися не будуть, а будуть доводитися безпосередньо до особового складу. При потребі будуть подаватися інформаційні повідомлення на основі виданих наказів.

4.Кожен командир та боєць ДУК ПС, який залишається в структурі НВР ПС отримає відповідне посвідчення встановленого зразку (зразок опублікується на сайтах).

5.Печатки Командира Корпусу старого зразку (синього та червоного кольору) вважати недійсними. Нові зразки будуть доведені до командирів всіх підрозділів.

6.Бійцям та командирам, які хочуть і надалі залишатися в структурі ДУК ПС, не дивлячись на тимчасову дезорганізацію та порушення цілісності нашої структури, зголошуватися за телефоном: + 38 (068) 484 28 21 або писати на електронну скриньку: komkor14@gmail.com.

З перших днів створення ДУК ПС, народ покладав на нас надії, як на своїх захисників. Ми виправдаємо цю довіру. Не дивлячись на внутрішні складнощі, на вихід з ДУК ПС окремих бійців, командирів та підрозділів, ми перетворимо Корпус на монолітний кулак у боротьбі як з московським окупантом, так і з внутрішніми ворогами. Не кількість, а якість – за цим принципом працюємо від сьогодні і до остаточної Перемоги! Слава Україні!

07.01.2016 р. Командир ДУК ПС друг «Летун» " - пишет Стемпицкий.

Анонс Закарпатья


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.