Переможці закарпатської "Червоної рути" гурт "Маємо назву" відправляться в Київ

  • 19.10.2012, 13:50,
  • 0

 

13 жовтня в Ужгороді пройшов областний відбір всеукраїнського фестивалю «Червона  рута».

Відбірковий конкурс проводився за музичними жанрами:  рок,  поп, сучасна танцювальна, акустична музика, український автентичний фольклор. Всі переможці конкурсу матимуть змогу взяти участь у фінальній частині, що відбудеться у Києві.

Особливо запам’ятався виступ гурту «Маємо Назву», який виступав у номінації "Акустична музика", де і здобув перемогу, заспівавши три мегадрайвові виконання «Цокотуха», «Лякати» та «Зверху вниз».

Наш кореспондент поспілкувався з учасниками гурту та дізнався про історію «Маємо назву» і плани на майбутнє.

Загалом їх четверо музикантів, двоє хлопців та дві дівчини:

Готра Михайло – гітара;

Роман Кінєв – ударник (керівник гурту);

Мирослава Толстих – бас-гітара;

Євгенія Делеган  – флейта, вокал.

Кінєв Роман розповів, що ще у 13 років він вперше взяв у руки гітару та розпочав постійно грати на інструменті. Роман вже з дитинства був учасником різноманітних фестивалів та конкурсів для дітей, потрапив грати у КВК. А вже у 1998 році з своїм першим гуртом «Нікотин» виходить на велику сцену, де виступають на концерті присвяченому Дню Ужгорода. Після цього розпочалися виступи по нічних клубах Львова, Тернополя, Хмельницького, Рівного та багатьох інших міст Західної України.

У 2005 році Роман разом з гуртом «ДНК» зайняли перше місце на закарпатському відбірковому конкурсі «Червона рута» у номінації рок. А вже у 2006 «ДНК» виступили в Києві на фінальному конкурсі, де досить непогано показали себе.

Через рік Роман став учасником гурту «Забута орхідея», з яким майже два роки виступав по нічних клубах та фестивалях рок-музики.

У 2009 році створює гурт «Етюд», з яким відіграв до літа 2012, а зовсім недавно стає учасником гурту «Маємо назву».

Як пообіцяли музиканти, перший їхній альбомом з ідентичною назвою «Маємо назву» та відеокліп на пісню «Лякати», вийде в світ 14 лютого 2013 року до дня всіх закоханих.


Джерело:anons.uz.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.