ВКонтакте видалив пісні "галімого" поп-виконавця Сергія Лазарєва

  • 12.12.2012, 17:13,
  • 0

Відома соціальна мережа ВКонтакте видалила аудіозаписи з піснями поп-виконавця Сергія Лазарєва, про це 12 грудня написав голова соцмережі Павло Дуров у своєму мікроблозі.

 

Під час спроби ввімкнути більшість пісень Лазарєва з'являється спливаюче вікно, яке сповіщає про те, що трек недоступний. Соцмережа показує два різних варіанти причин, з яких були прибрані пісні Лазарєва.

 

Так, в одних випадках повідомляється, що це було зроблено на вимогу правовласників, а в інших - "через відсутність культурної цінності". Низці користувачів зустрічалися також формулювання У зв'язку з низькою якістю виконання і, за використання англійської локалізації, crap warning.

 

Дуров у мікроблозі зазначив, що "культурна цінність аудіозаписів ВКонтакте різко зросла".

 

Варто зазначити, що пісні Лазарєва були видалені з соцмережі незабаром після того, як співак заявив про свої претензії до ВКонтакте. 6 грудня він зазначив у мікроблозі, що має намір подати до суду на компанію Дурова за піратське поширення його творчості. 12 грудня Лазарєв повідомив, що всі передплатники, які нелегально розмістили у соцмережі копії його пісень, отримали іфнормацію про порушення авторських прав. Так, у листах містилася вимога видалити композиції.

 

Після того, як ВКонтакті виконала його вимоги, співак обурився формулюванням про "відсутність культурної цінності". "Це безумовно під*бка адміністрації ВКонтакте, але мені наср*ти! Головне - видаляють", - оптимістично заявив поп-співак.

 

Раніше повідомлялося, що російський мільярдер Алішер Усманов, який керує компанією Mail.ru Group, може продати 40% акцій соціальної мережі ВКонтакте.


Джерело:ua.korrespondent.net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.