За перші два дні програму Google Maps для iOS завантажили 10 мільйонів разів

  • 19.12.2012, 13:26,
  • 0

Компанія Google повідомила про те, що її новий картографічний додаток Google Maps для пристроїв під керуванням операційної системи iOS всього за перші два дні після релізу було завантажено понад 10 млн разів.

 

Про це заявив Джеф Хьюбер (Jeff Huber), старший віце-президент підрозділу Commerce&Local у складі Google. «Ми дуже раді такому позитивному прийому Google Maps для iPhone користувачами по всьому світу. Я вітаю команду розробників Maps і дякую за складну роботу над цим додатком», – зазначив Хьюбер.

 

Раніше повідомлялося про те, що всього за кілька годин після релізу сервіс Google Maps зайняв першу позицію в рейтингу найпопулярніших безкоштовних додатків за кількістю скачувань на iTunes. Більшість користувачів поставили програмі вищу оцінку – п’ять зірок.

 

Нагадаємо, що Google Maps був частиною мобільної операційної системи iOS, однак в останній її версії 6.0, представленій у вересні цього року, компанія Apple замінила картографічний сервіс Google власним рішенням. Сервіс Apple Maps викликав велику кількість негативних відгуків від користувачів через численні недоробки і помилки в його роботі. Голова Apple Тім Кук був змушений принести офіційні вибачення користувачам за якість Apple Maps, і порадив їм використовувати сторонні картографічні додатки на час, коли буде здійснено виправлення всіх помилок у власних картах від Apple.

 

Новий додаток Google Maps для iOS 6, реліз якого відбувся 13 грудня, отримав вбудований навігатор з голосовими підказками. Програма може забезпечити прокладку маршрутів як для пересування пішки, так і на громадському транспорті. Крім того, користувачі програми мають можливість переглядати панорамні знімки вулиць.


Watcher.com.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.