ТОП-10 кращих фільмів 2012 року

  • 08.02.2013, 17:38,
  • 0

Всі ми любимо переглядати фільми, і кожен обирає саме те, що йому по душі. Наша редакція перелопатила десятки рейтингів і переглянули стільки ж фільмів для того, щоб порекомендувати вам кращу десятку минулого року.

 

 1. Темний лицар: Відродження легенди

 Вісім років тому Бетмен розчинився в ночі, перетворившись із героя на втікача. Взявши на себе провину за смерть прокурора Харві Дента, Темний лицар пожертвував усім. Разом з комісаром Гордоном вони вирішили, що так буде краще для всіх. Поки злочинність була розчавлена антикримінальним актом Дента, брехня діяла. Але з появою хитрої злодійки з загадковим минулим все змінюється.

 

 

 

 

 2. Хоббіт: Несподівана подорож

 Який би режисер після тріумфального успіху трилогії про зворушливих хоббітів не захотів би продовжити їх історію? Особливо враховуючи популярність творів казкаря Толкієна у тій частині аудиторії, яка не тільки проводить час в інтернеті, а ще й іноді і читає книги. Режисер Пітер Джексон все це врахував і взявся за продовження популярної історії. До фільму Хоббіт Несподівана подорож онлайн в хорошій якості, сюжет підходить до досить сумним попередніми підсумками. Все, що було до цього - в попередніх стрічках - веде до того, що королівство хоббітів, після того як у них поцупили їх скарби, потихеньку в'яне. З цим не може змиритися один з гобітів - дуже зовні цей народець змахує на гномів - на ім'я Більбо. І ось він, зібравши досить значну дружину з дюжини своїх одноплемінників, та ще й примкнув до них чарівник Гендальф. Метою є не тільки відібрати награбовані скарби у дракона, але і повернути колишню могутність свого королівства хоббітів.

 

 3. Джанго звільнений

 Америка у всьому своєму расовому різноманітті завжди мала можливість відзначитися цим від іншого будь-якого місця. Таким чином, тема рабства рано чи пізно все рівно повинна була опинитися розкритою. Ось і виявилася - в руках визнаного генія кінематографа Квентіна Тарантіно, який використовував для цього жанр вестерн. З таким нетиповим підходом до проблеми, образ головного героя Джанго як раба, якому пощастило опинитися на волі, очевидно, може бути максимально розкритим через хвилю інших образів, наприклад, німця доктора Шульца.

 

 

 4. Месники

 Фільм Месники 2012 року випуску розповість нам про команду супергероїв, які, об`єднавшись почали боротьбу зі злом, в ім`я життів простих людей. У складі цієї самої групи супергероїв ми зможемо побачити, всіх улюблених нами персонажів, таких, як Халк, Тор, Залізна людина, Капітан Америка, і ще багатьох інших.

Взагалі, фільми про супергероїв, не вважаючи Людей Ікс, останнім часом не так вже й популярні. По крайній мірі, не так популярні, як раніше. Все частіше ми дивимося пародійні кінокартини про суперлюдей, а от якісних фільмів про героїв американських коміксів, не було вже давно.

 

 

 5. Операція «Арго»

 Операція «Арго- Американський драматичний трилер, режисером якого став Бен Афлек, який виступив тут не тільки актором, але і творцем. Крім нього у фільмі взяли участь Кренстон Брайан, Аркін Алан, Гудмен Джон, Шиллінг Тейлор, Мессіна Кріс, Чандлер Кайл та інші. Двогодинна картина, прем'єра якої в Росії пройде приблизно через 15 місяця, оповідає про події 1979 року, які мали місце в Ірані під час революції. Відчай і бажання людей зробити переворот у своїй країні досягають піку 4 листопада, коли було захоплено посольство США і в заручники потрапили 52 людини.

 

 

 

 6. Життя Пі

 Життя Пі / Life of Pi 2012 - Захоплююча пригодницька американська драма, створена під режисурою Лі Енга і за сценарієм Мегі Девіа і Мартела Яна. Ролі в картині виконали Шарма Сурадж, Кхан Ірфан, відомий французьке актор Депардьє Жерар та інші. Як бачимо, картина вийшла досить інтернаціональною: виробництво - США, актори французькі та індійські, сюжет поставлений навколо головного героя індуса.

 

 

 

 

 

 7. Ральф

  «Ральф»- Мультфільм від студії« Дісней»про головне лиходії відеоігри епохи« Супермаріо», руйнівників Ральф, який втомився бути поганим. «Важко любити свою роботу, коли за неї тебе ніхто не любить», - говорить здоровань, відпахав на зненавидженої посади без малого 30 років. Величезний, дурнуватий і добрий силач Ральф в пошуках визнання, поваги і любові, які дістаються «хорошим хлопцям», відправляється бродити по різним ігор, набиваючи гулі в процесі одержання життєвого досвіду. Крім того, за 30 років у світі відеоігор відбулися величезні зміни, які стануть ще однією перешкодою на шляху Ральфа до слави героя. Після довгих і безуспішних поневірянь, вже було зневірився шукач пригод отримує шанс довести, чого він коштує насправді, зустрівши шкідливу малятко Сластьоном фон Дю, якою виявилася потрібна допомога.

 

 8. Хмарний атлас

  Фантастична драма спільного виробництва трьох режисерів Вачовські Енді, Вачовські Лани і Тиквера Тома. Акторський склад цього шедевра включає Хенкса Тома, Беррі Холлі, Броудбент Джима, Уівінг Хьюго та інших. Як бачимо, зоряна команда акторів тільки зміцнила і без того потужний тил цього фільму. Ця картина по праву займе одне з найбільш значущих місць в історії кінематографа, адже вражає не тільки її бюджет, рівний 100 млн доларів, але і глобальний розмах сюжету, який охоплює шість життів однієї людини.

 

 

 

 9. 007: Координати Скайфолл

 Напевно, не існує на землі такої людини, яка б не знала цього воістину легендарного героя. Мова, звичайно ж, йде про славне спеціального агента 007, якого звуть Джеймс Бонд. Він вже встиг нас порадувати своїми постійними шаленими пригодами, причому ці всі пригоди з ним відбуваються із завидною регулярністю протягом багатьох років. І ось до 20212 року ми чекаємо третій фільм за участю цього дивного персонажа, під назвою 007: Координати Скайфолл. Ось тут-то ми не зможемо бути з точністю впевненими, що чергове завдання Джеймса Бонда пройде без сучка, без задирки. 

 

 

 10. Хранителі снів

 Фантастичний мультфільм режисера Ремсі Пітера, що оповідає про магічний союзі зберігачів снів. Сюжет мультфільму зачіпає саму чарівну і неймовірну сфера дитячої свідомості - сон. Всі малюки - невгамовні фантазери, які вигадують собі незвичайні здібності, наділяють себе потужною силою і мріють про те, щоб стати героями, але це в реальному житті, в період неспання. Якщо навіть в умовах буденності, їх фантазія генерує такі ідеї, то, що ж відбувається, коли діти сплять?

 

 

 

 

Рейтинг складався на оцінці нашої редакції від перегляду, оцінці сервісу imdb та рекомендаційних сервісів.

 

"Анонс Закарпаття"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.