Закарпатські поліцейські виявили 7 п’яних водіїв

  • 12.12.2019, 11:07,
  • ---
  • 0
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували випадки керування транспортними засобами у стані   сп’яніння в Ужгородському, Іршавському та Тячівському районах. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі в селі Концово Ужгородського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення виявили  автомобіль марки «ВАЗ-2107» львівської реєстрації, який зупинився просто посеред дороги, створивши перешкоди для інших учасників руху.

За кермом автомобіля перебував іноземець, який тимчасово працює на Закарпатті. Цього чоловіка цьогоріч український суд позбавив права керування строком на 10 років. Тепер він знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського  посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Велика Добронь на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2115», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Іршава поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації зі слідами механічного пошкодження. За кермом перебував житель села Загаття в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Крива Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили вночі автомобіль марки «КІА», який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.