Офіційний сайт ЗакДУ посідає 3 місце серед університетів України

  • 14.11.2012, 11:47,
  • 0

i.UA — Інтернет-портал, онлайн-каталог та один з найбільших безкоштовних сервісів електронної пошти українськомовного сектору Інтернету. Входить до десятки найбільш відвідуваних ресурсів України. Портал відомий власною системою каталогізації українських веб-ресурсів та формуванням рейтингів їх популярності.

 

У рейтингу беруть участь ті сайти, що зареєструвалися на i.UA та встановили на сайт спеціальний лічильник відвідувань. Наразі, у рейтингу підкатегорії «університети» (ресурси інститутів, академій та ін. не враховуються) налічується сайти понад 60-ти вишів України.

 

 

Наводимо рейтинг першої десятки станом на 13.11.2012:

Університет "КРОК"

Європейський університет

Офiцiйний сайт Закарпатського державного унiверситету (ЗакДУ)

Сумський національний аграрний університет

Вінницький національний аграрний університет

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

Національний гірничий університет

Київський університет ринкових відносин

Київський університет туризму економіки і права

Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича

Для довідки: рейтинг порталу i.UA формується за таким об’єктивним показником, як «Індекс популярності» сайту. "Індекс популярності" порталу i.UA – це показник, який розраховується з розміру ядра аудиторії сайту (ті користувачі, які за останні чотири тижні заходили на сайт хоч би раз на тиждень, аналог середньої відвідуваності) і кількості посилань на нього з інших сайтів. Чим вищий цей індекс, тим вище сайт в своїй категорії. При розрахунку ваги вхідних посилань на сайт використовується вага (іншими словами «авторитетність»), яка залежить від індексу популярності того сайту, який передає посилання, і від категорій обох сайтів.


Джерело:ЗакДУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.