Фільм "МИСЛИВЦІ ЗА ВІДЬМАМИ" 3D

 Славетна історія отримує новий поворот. Гензель і Гретель, що видрались з лап відьми в дитинстві, повертаються у новому фільмі режисера Томмі Віркола «Мисливці за відьмами 3D». На нас чекає цікавий сюжет, круті герої й безперервний екшн. 

Під загрозою голоду батько Гензеля і Гретель піддається на вмовляння другої дружини і заводить малечу до лісу. Проте брат і сестра підслухали розмову батька з мачухою напередодні, тому вжили необхідних заходів для свого порятунку. По дорозі вони кидали на дорогу камінці, за якими потім повернулись назад. Вдруге зробити це їм завадила мачуха, через що брат і сестра опинились самі у лісі та не змогли знайти дорогу назад. Через деякий час вони потрапляють у пастку до відьми, яка їсть дітей. Тямущим дітям вдається перехитрити підступну відьму та засмажити її в печі.

 

Минуло 15 років. Гензель і Гретель подорослішали і стали справжніми мисливцями на відьом. Отже двійко героїів спробували відьминої крові лише раз, відчули солодкий смак помсти і вже не можуть зупинитись. Хто знає, скільки ще диявольських створінь гуляє світом. Доки вони живі, дітям в усьому світі загрожує небезпека. Мисливці за відьмами повинні покласти край цьому злу!

 

За 2 тижні з невеликого міста поблизу лісу зникло п'ятеро дітей. Нашим відважним героям належить з'ясувати, хто стоїть за цими викраденнями. Спершу підозри падають на відьом, але зазвичай вони не діють так відкрито. Схоже, Гензель і Гретель належить зустрітися зі злом, якого не бачив світ.

 

«Мисливці за відьмами 3D» - фентезійний екшн з неймовірним сюжетом. Ніколи ще боротьба з давнім злом не була такою захоплюючою! Нічого дивного, адже на цей раз за справу беруться Гензель і Гретель.

 

Рік - 2013

Країна - США

Жанр - жахи, фентезі, бойовик

В головних ролях:

Джеремі Реннер, Джемма Артертон, Фамке Янссен, Зої Белл, Петер Стормаре, Томас Манн, Інгрід Болсай Бердал, Робін Аткін Даунс, Дерек Мірс, Монік Гендертон

Режисер: Томмі Віркола

Сценарій: Томмі Віркола, Данте Харпер

Прокат: З 31.01.2013

Тривалість: 100 хв.

Вікові обмеження: 18 років

 


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.