Лімуд — вперше на Закарпатті!

 Що це таке і як відбуватиметься?

 

У понеділок, 30 липня, о 13.30 у прес-центрі “Закарпатської Правди” відбудеться прес-конференція на тему: “Лімуд – вперше на Закарпатті. Що це таке і як відбуватиметься”.

Запрошені:

Галина Рибнікова – менеджер проекту “Лімуд”;

Йосип Акселерут – виконавчий директор об’єднаної єврейської общини України, голова Лімуду СНД, регіональний директор молодіжної студентської організації “Гілель” в Україні, Молдові, Білорусі, Грузії, Азербайджані й Узбекистані;

Роман Коган – виконавчий директор Лімуду СНД;

Михайло Галін – виконавчий директор обласного БФ “Хесед Шпіра”, голова обласної общини прогресивного іудаїзму в м. Ужгород;

Юрій Глеба – начальник управління культури Закарпатської ОДА.

Лімуд – унікальний єврейський освітньо-культурно-розважальний захід. У світі конференції Лімуду проводяться понад 30 років, в Україні – з 2008-го, а на Закарпатті він відбудеться вперше (причому в міжнародному масштабі) 1 – 4 листопада 2012 року. В понеділок, 30 липня, до Ужгорода приїздить оргкомітет Лімуду, і його члени готові розказати журналістам, чим може зацікавити захід як євреїв, так і представників інших національностей. До речі, тема конференції буде присвячена толерантності, і це якраз те, чому від закарпатців можна повчитися.

Зустріч відбудеться в прес-центрі «Закарпатської правди» за адресою: м. Ужгород, вул. Станційна, 16/1. Запрошуємо представників усіх ЗМІ.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.