ONUKA 27 листопада

Закарпатський обласний державний український музично-драматичний театр
вулиця Льва Толстого, 12
27 листопада

Квитки: 190-690 грн

Скоро ви почуєте всі свої улюблені треки - Misto, Vidlik, Svitanok і інші - в приголомшливою живої подачі! Не пропустіть і поспішайте замовити квитки. Впевнені, ви вже відчули, як енергія потужних композицій розливається по тілу і кличе на танцпол.

Проект, сформований лише 4 роки тому, вже обзавівся широкої армією шанувальників. Було випущено два міні-альбому і один повноформатний. На сьогоднішній день більшість концертів групи супроводжують солд-аути.

Пісні ONUKA - українською та англійською мовами. Автором текстів і вокалісткою проекту є прекрасна Ната Жижченко. І, до речі, це в пам'ять про її дідуся, майстра з виготовлення музичних інструментів, була названа команда. Дивовижні музичні метаморфози, через які проходить звучання українських народних інструментів, створює саундпродюсер проекту Євген Філатов.

ONUKA - це бандура, бугай, сопілка, валторна, цимбали, оточені гармонійним електронним саундом. Це - звучання, яке підкорює європейських слухачів і дає право пишатися українській публіці. До скорої зустрічі!
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.