Прес-конференція "Громадськість Закарпаття - за чесні вибори і спроможних народних депутатів"

Прес-конференція ініціаторів та активістів об'єднань громадських організацій - Форуму екологічного порятунку Закарпаття та коаліції "Громадськість Закарпаття - за чесні вибори і спроможних народних депутатів". 

Із журналістами зустрінуться громадські активісти: Олег Лукша, Оксана Станкевич, Тетяна М'ясковська, Валентин Волошин та Володимир Феськов.

 

Йтиме мова про реалізацію єдиної в Україні ініціативи громадських організацій Закарпаття по діалогу з 58-ма кандидатами-мажоритарниками у 6 виборчих округах області - "Довести спроможність бути народним депутатом".

 

А також:

 

- Про перемогу активістів Форуму екологічного порятунку Закарпаття у суді по скасуванню одіозного рішення облради щодо Схеми розташування 360 міні-ГЕС на річках області та нові екологічні проблеми у селищі Буштино і селі Косівська Поляна.

 

- Про заснування Форумом екологічного порятунку Закарпаття "Чорної книги Закарпаття" (друкований і електронний варіанти) - для занесення відомостей про правопорушення і злочини у сферах екології і природокористування та рішення (або бездіяльність) органів влади і місцевого самоврядування та посадових осіб, що сприяють таким правопорушенням і злочинам. І про заснування непочесної відзнаки громадськості -"Заслужений губитель природи і довкілля Закарпаття".

 

Під час прес-конференції будуть продемонстровані фотоматеріали.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.