Конференція «Толерантність і міжкультурний діалог»

Основною темою конференції є питання толерантності та міжкультурного діалогу. У конференції Лімуд в Ужгороді візьме участь понад 500 учасників із усіх регіонів України, а також з Росії, Молдови, Білорусі, Ізраїлю, Угорщини, США та інших країн. 

За словами організаторів, Ужгород обрано не випадково, адже Ужгород місто з надзвичайно багатою історією та культурою.

 

Конференція пройде: 1-4 листопада 2012 року.

 

За сприяння кафедри туризму УжНУ, Туристично інформаційного центру Закарпаття для делегатів конференції буде проведено тематичні екскурсії по місту Ужгород, з посиленим акцентом на історії життя єврейської громади.

 

Довідка:

 

Лімуд, унікальна подія, в котру обєднані освіта, спілкування, святкування. Вперше була проведена у 1978 році в Англії, а зараз відбувається у 60-и країнах світу.

В Україні проводится уже в 6 раз.

Конференцію Лімуд в Ужгороді підтримують фонд Лімуд-СНД, Всеукраїнського єврейського конгресу, Фонду Пінкус, а також за підтримки десятків партнерських організацій і приватних осіб: Закарпатського обласного благодійного фонду «Хесед Шпіра», Всеукраїнського Центру вивчення Голокосту «Ткума», міжнародної єврейської студентської організації «Гілель», ЕА «Сохнут-Україна», Єврейського Форуму України, посольства Держави Ізраїль в Україні, Ізраїльського культурного центру в Києві і багатьох інших.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.