III(Всеукраїнський) етап дитячо –юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл»

В селі Осій на базі центрального табору туристичного активу учнів України з 18 по 24 липня пройде III(Всеукраїнський) етап дитячо –юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джу

Передбачено, що участь в заході візьме 21 команда діти із різних областей України.

Гра «Джура» проводяться за участі Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді у партнерстві з Міністерством оборони України, Міжнародною благодійною установою «Центр національного відродження» та з Радою отаманів Українського козацтва. Захід проводитиметься відповідно до наказу Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України від 04.07.2012 № 779 «Про проведення III (Всеукраїнського) етапу дитячо - юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».

На зустрічі обговорили організаційні питання. Керівництво району зацікавлене у проведенні даного дійства, тому активно допомагатиме організаторам з усіма питаннями, які потребують вирішення.

У рамках гри «Джура» будуть проведені різноманітні конкурси, вікторини та творчі завдання.

До теми: Гра «Сокіл» («Джура») – це фізичне загартування, туристичні та шкільні походи, тренування з козацьких бойових мистецтв, володіння козацькою зброєю, знання устрою козацької держави, комплекс морально-етичних якостей: мужність, сміливість, справедливість, доброта, чесність,відповідальність, товариство, повага до старших, само організованість та вміння прийняти рішення.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.