Альтернативна енергетика та енергозбереження

З 13 по 15 грудня в Ужгороді відбудеться міжнародна виставка «Альтернативна енергетика та енергозбереження». Виставка проходитиме в рамках реалізації Проекту “Біоенергія Карпат” програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2012. Під час заходу буде проходити заключна конференція Проекту та презентації закордонних компаній у сфері альтернативної енергетики та енергозбереження, що планують розширити сферу свої діяльності на українському ринку.

 

Міжнародна виставка «Альтернативна енергетика та енергозбереження» – це можливість зустрічі потенційних бізнес-партнерів, розширення ділових відносин, наукових дискусій та обговорень, тематичних семінарів та презентацій, що дають поштовх до досягнення поставлених цілей, а також нові знання, ідеї та можливості їх реалізації.

 

Місце проведення – Закарпатський державний обласний український музично-драматичний театр, м. Ужгород, вул. Толстого, 12. Організатор – КП “Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва “Закарпаття” Закарпатської обласної ради”, тел. (0312) 61-96-29.

 

Офіційне відкриття виставки відбудеться у четвер, 13 грудня о 11:30 год. Свою участь вже підтвердили учасники з України (Львів, Закарпаття, Тернопіль, Харків, Одеса), Словаччини та Угорщини.

 

Прес-служба облради

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.