Обласна рада Закарпаття ухвалила зміни до крайового бюджету(ФОТО)

У його роботі взяли участь голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида та його заступники, народні депутати України – Василь Петьовка, Олександр Кеменяш та Сергій Шевчук, голови РДА, районних рад і міські голови, керівники правоохоронних органів, окремих управлінь облдержадміністрації, установ і організацій області та ін.

Порядок денний склало одне питання – внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік.
Як підкреслив головуючий, це питання пройшло обговорення і перенесене з минулого, другого, пленарного засідання на сьогоднішнє.

Затвердивши регламент роботи засідання, депутати перейшли до розгляду питання порядку денного.

Внесені зміни до рішення обласної ради від 30 грудня 2011 року № 392 “Про обласний бюджет на 2012 рік”, як акцентував голова облради, узгоджені з депутатськими фракціями та групами, і вони стосуються фінансування життєзабезпечення краю, соціальної сфери, повноцінної діяльності освітньої, культурної, медичної галузей краю тощо.

Питання отримало загальне схвалення в сесійній залі – “за” рішення про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік проголосувало 87 депутатів із 91 присутнього на засіданні.
Таким чином, сьогодні збільшено обсяг доходів обласного бюджету, затверджено їх розподіл та спрямовано частину залишку коштів, що склався на початок 2012 року за головними розпорядниками коштів обласного бюджету.

Вже після завершення роботи сесії голова обласної ради Іван Балога прокоментував рішення, яке було прийнято народними обранцями.

“Прийнятому сьогодні рішенню про зміни до обласного бюджету передувала копітка робота між фракціями, і було досягнуто згоди з цього важливого питання. Розподілено 24 мільйони гривень. Гроші направлено на соціальну сферу: на ремонт шкіл та дитсадків, інтернатних закладів. Також в адмінодиниці надійдуть дотації. Хочу відзначити, що два постраждалі від буревію райони – Перечинський та Великоберезнянський отримають 950 тисяч на подолання наслідків стихії. Виділених коштів не достатньо, щоби задовільнити прохання всіх депутатів. Але можна констатувати, що сьогодні в роботі ради було більше “плюсів”, ніж “мінусів”,- вважає Іван Балога.

Джерело:Прес-служба облради

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.