Ужгородська міліція сприятиме малому бізнесу

Днями ужгородські міліціонери організували та провели засідання круглого столу на тему: «Розгляд проблемних питань, які виникають в ході здійснення підприємницької діяльності малого бізнесу та їх вирішення в межах компетенції працівниками міліції».

 

У засіданні взяли участь директори ринків міста. Відкрив його Віктор Пекар--в.о. начальника відділу державної служби по боротьбі з економічною злочинністю. Віктор Іванович зауважив, що тематика круглого столу є актуальною. З початку року діє Національна програма сприяння розвитку малого підприємництва в Україні. Метою Програми є створення належних умов для реалізації конституційного права на підприємницьку діяльність, а також підвищення добробуту громадян України шляхом залучення широких верств населення до такої діяльності.

 

Після обговорення даного питання на засіданні круглого столу, підприємці домовилися з ужгородськими міліціонерами про співпрацю. Правоохоронці готові розглядати проблемні питання підприємців. Так, якщо хтось із контролюючих органів буде порушувати закон, то міліціонери готові прийти на допомогу. Для прикладу, якщо хтось із посадовців буде вимагати незаконну винагороду, то такий факт потрібно повідомляти «безівцям». Будь-який підприємець може звернутися до міліції й отримати у межах компетенції допомогу у вирішенні того чи іншого питання.

 

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.