В Іршаві відбулась нарада з керівниками будівельних організацій

У середу, 31 липня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Івана Завидняка відбулась нарада з питань будівельної галузі. Участь в обговоренні питань порядку денного взяли начальник відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва РДА Еміль Мартин, керівники та представники проектних та будівельних організацій району, серед них Василь Липчей – керівник ПП «Беркут» та Володимир Горзов – начальник ТзОВ «Фортуна».

Керівники будівельних організацій розповіли про стан їх справ, поділились планами на майбутнє та висловили надію на збільшення обсягів будівельних робіт.

Заступник голови РДА Іван Завидняк охарактеризував присутнім загальний стан будівництва в районі та зазначив на важливості реалізації завдань Президента України щодо розвитку будівельної галузі. Не зважаючи на всі проблемні ситуації, на Іршавщині підмічено тенденцію зростання обсягів житлового будівництва у приватному секторі, особливо у сільській місцевості. Також, вдалося активізувати вирішення питань проведення будівництва і реконструкції на ряді об'єктів соціально-культурної сфери. Приємно, що всі роботи ведуться нашими районними організаціями.

Було визначено й організаційні питання до святкування Дня будівельника, що відзначатиметься в районі наступного тижня - 8 серпня. Відповідно до цього, визначились із відзначенням кращих працівників будівельної галузі району.

На завершення засідання, Іван Іванович підкреслив, що районна влада буде надавати всебічну підтримку місцевим будівельникам та активно впроваджуватиме до виконання доручення Президента України щодо розвитку будівельної галузі.

 

Іршавська РДА

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.