Продовжується будівництво, реконструкція та ремонт доріг у Виноградівському районі

У п'ятницю, 9 серпня перший заступник голови районної державної адміністрації Михайло Русанюк, разом із начальником відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Іриною Мельник ознайомилися із ходом ремонту автомобільних доріг у селищі Королево. Бригада Виноградівської філії "Райавтодор" завершує роботи на вул. Тисова у сел. Королево, відновлено 159 м. дорожнього покриття, освоєно 75 тис. грн.

 

Будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у 2013 році проводиться за рахунок субвенції з державного бюджету, загальний обсяг якої становить понад 6 млн. грн., враховуючи залишки субвенції за 2012 рік. Розпорядженням голови облдержадміністрації затверджений перелік дорожніх об’єктів, ремонтні роботи на яких проводитимуться за державні кошти з врахуванням під’їздних доріг до соціально важливих об’єктів — шкіл, садочків, лікарень тощо. На сьогодні проведений поточний ремонт та вже відремонтовано 23 комунальні дороги та вулиці.

 

Також ведуться роботи на дорозі державного значення Вилок–Неветденфолу–КПП "Дяково" на ділянці між с.Пийтерфолво та Ботар.

Про це "Анонс Закарпаття" повідомили в Виноградівській РДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.