В Ужгороді ремонтуватимуть вулиці

Уже в найближчі тижні в обласному центрі ремонтуватимуть вулицю Гагаріна – від об’їзної дороги і до вул. Краснодонців, - про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції міський голова Віктор Погорєлов. "Ми запланували серйозні роботи: ремонт Гагаріна буде не ямковий – там суцільно замінять покриття, і у серпні вулиця матиме вже інакшу якість", - акцентував мер. "Потім служби мають взятися за Мукачівську, і там працюватимуть не лише з покриттям дороги, а й повинні відновити тротуари, мені обіцяли почати з наступного вівторка", - сказав Віктор Погорєлов. 

Саме від робіт на Мукачівській залежать терміни ремонту Швабської, де запланована масштабна реконструкція: ці вулиці треба оновлювати почергово, аби вони могли "підміняти" одна одну в розподіленні потоку транспорту. Старт підготовчих робіт на Швабській запланований після 20 серпня, там передбачена й заміна водогону. Утім, на жаль, цього року всіх запланованих робіт із повної реконструкції вулиці виконати не вдасться – замало коштів, і Швабську оновлюватимуть поетапно. 

Тим часом міські служби вже відремонтували вулицю Гленца – на її стан скаржилася адміністрація ФК "Говерла", і після перемовин вулицю включили до програми ремонту. Вже завершують ямковий ремонт вулиці Чорновола, а на часі – відновлення тротуарів на Минайській та на площі Петефі біля економічного ліцею (відомого ужгородцям як ЗОШ №9). Усього в програмі ремонту – близько двох десятків вулиць, - поінформував міський голова. На дорогах Ужгорода скоро поновлять розмітку, а наступного тижня, не очікуючи, доки правоохоронні органи нарешті розберуться з винуватцем аварії, внаслідок якої на вулиці Толстого був пошкоджений світлофор, його відновлять силами міста.


Джерело:Ужгородська міська рада

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.