Влада Рахіщини давала поради підприємцям

 

У четвер, 26 липня в малій залі засідань райдержадміністрації при голові райдержадміністрації Дмитру Андріюку було проведено розширену нараду з керівниками туристично-рекреаційних закладів, за участі начальників Рахівської районної санітарно-епідеміологічної станції, державної податкової інспекції в Рахівському районі та пошуково-рятувальних відділень.

 

На порядку денному розглядали питання про основні фінансово-господарські показники туристично-рекреаційної галузі та готельного господарства Рахівського району за перше півріччя 2012 року а також аналіз роботи підприємств туристичної сфери.

 

Запрошені представники державних установ, організацій проінформували щодо проведеної роботи з підприємствами туристичних закладів в першому півріччі. Присутні висловили свої пропозиції щодо розвитку туристичної галузі району.

 

Дмитро Андріюк зауважив, що в основі розвитку нашого району, як туристичного, лежить тісна співпраця підприємств туристично-рекреаційної галузі з державними установами, організаціями та органами виконавчої влади району, зауваживши при цьому на необхідності легалізації робочих місць, вчасної сплати податків до бюджету та Пенсійного фонду, закликав підприємців брати участь у різноманітних туристичних виставкових заходах, ярмарках, фестивалях, працювати над рекламою своїх закладів, оскільки це є одними з основних передумов їх розвитку та успішності.


Джерело:Рахівська РДА

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.