В Ужгороді здали в експлоатацію багатоквартирний будинок(ФОТО)

У середу, 8 серпня, в Ужгороді відбулася церемонія відкриття багатоквартирного житлового будинку. Нові квартири та умови, які сьогодні пропонують мешканцям забудовники, оглянули також Іван Бушко - перший заступник голови облдержадміністрації та Антон Громовий - заступник керівника краю.

 Будинок розташований у центральній частині Ужгорода, по вул. Добрянського. Всього у новобудові 32 квартири. У день урочистого відкриття будинку, ключі від своїх помешкань отримали 10 сімей.  Вже є охочі придбати і решту помешкань. До речі, ціна одного м. кв. загальної площі коливається від 4500 гривень до 5800 в залежності від поверху, на якому розташована квартира.
 Забудовники почали зводити будинок у лютому минулого року. Уже за півтора року інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю у Закарпатській області зареєстрували декларацію про готовність новобудови до експлуатації. Будинок має централізоване водопостачання та водовідведення, у кожній квартирі  - індивідуальне опалення. Також підведені всі сучасні мережі – у кожній квартирі є телефон, Інтернет, кабельне телебачення.
 - Сьогодні десять родин отримують ключі від нових квартир. Ми бачимо, в яких умовах будуть мешкати ужгородці, що придбали квартири у цьому домі. Сучасний будинок, хороше планування та якісно виконані будівельні роботи, - зазначив під час відкриття Іван Бушко.
  Загальна вартість будинку складає 8 620 359 гривень.

 

 

 


Джерело:Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.