На Тячівщині дороги схожі на атракціон

Про стан доріг області говорилося і не раз, але такий шлях який веде від Усть-Чорної до Лопухова, інакше як напрямком не назвеш. 8 кілометрів які розділяють ці два населені пункти можна подолати на автомобілі в кращому випадку за 40 хвилин.

 

Від Тячева до Усть-Чорної 60 кілометрів. 60 довгих кілометрів маневрувань між ямами та глибокими вибоїнами, при чому чим вище в гори, тим частішими і глибшими вони виявляються. Але й це ще не все. Цей шлях проходить у поряд із річкою, а підмиті береги та зсуви грунту місцями повністю зруйнували дорогу. Так є біля села Красна. Тут навіть довелось розрівняти смугу поряд із основною дорогою, аби можна було проїхати.

 

Зсуви грунтів зруйнували частину дорожнього полотна і на під’їзді до Усть-Чорної. Шматки асфальту зсунулися прямо до річки, а частина відбійника висить у повітрі над прірвою. Тільки справжній екстремал ризикне поїхати далі, а на того хто наважиться подолати шлях від Усть-Чорної до Лопухова чекають справжні випробування. Максимальна швидкість 20 км/год, постійне перемикання між 1-ю та 2-ю передачею і глузування велосипедистів, які обганяють будь-яку автівку. Жителі Лопухова скаржаться, що навіть рідня до них відмовляється їздити через стан дороги, яку їм постійно обіцяють зробити.

 

У середині червня на нараді Тячівської РДА з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій району, інформував начальник Тячівської філії «Райавтодор» Михайло Немеш. Зокрема,він відмітив, що на окремих відрізках автошляхів району (с.Лопухово, Красна, Добрянське, Руська Мокра, та смт. Усть-Чорна) розпочнуться роботи одразу як стабілізуються погодні умови. Це стосується і доріг комунального значення, на першочергове освоєння яких направлено коштів у сумі 1 млн. 600 тис. грн.

 

Погода всі два місяці, що минули з тих пір, була відмінна для проведення дорожніх робіт, але як показав час - жодних робіт не проведено і чиновники вкотре не стримали свого слова.

 

 

Джерело: М-студіо

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.