Мэр Мукачево хочет видеть в городе немецкие инвестиции

Об этом глава Мукачево Андрей Балога написал на Фейсбуке.

" -Днями Делегація німецької економіки заявила про намір німецького бізнесу збудувати на Західній Україні кілька заводів автомобільної промисловості на 10 тисяч робочих місць.

Хотів би офіційно заявити, що ми в Мукачеві на всіх рівнях готові забезпечити та гарантувати усі умови для відкриття такого заводу в межах міста.

У якості аргументу на користь нашого міста та прикладу можу перелічити кілька підприємств зі світовим ім’ям та репутацією, які успішно працюють в Мукачеві роками – Flextronics, Fischer, Точприлад, ЕНО Меблі та інші. Більше того, у нашому місті вже не перший рік представлені німецькі інвестиції, але поки лише у легкій промисловості. Ми маємо історію співпраці з німецький регіоном Оберфранкен.

Серед ключових критеріїв, які озвучила Делегація німецької економіки, – це кваліфікована робоча сила. Хочу наголосити, що у Мукачеві з цим проблем точно не буде: унікальне місцезнаходження дозволяє не тільки мати гнучку логістику експорту продукції, а й залучати трудові ресурси в потрібній кількості – за рахунок сусідніх міст та районів, які компактно розташовані навколо Мукачева. Це наша беззаперечна перевага не тільки в Закарпатті, а й в усій Західній Україні.

Тому вже сьогодні особисто звернуся від імені міста до новоствореної Делегації німецької економіки, а також до посольства Німеччини із запрошенням відвідати Мукачево найближчим часом та обговорити можливу співпрацю. З нашого боку вже «зелене» світло. Воно горить в Мукачеві нон-стоп для всіх інвесторів." -пишет Балога.

Анонс Закарпатья

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.