Как защитить свой дом от молнии?

При проходженні грозових дощів ми часто спостерігаємо такий природній феномен – як розряд блискавки. Пише сайт "Охоронні системи ЛТД".

 

Як свідчить статистика, значна кількість розрядів блискавки призводить до попадань в різного роду будівлі та обєкти і, нерідко, спричиняє виникнення пожеж із значними матеріальними збитками, а інколи і з трагічними наслідками.

 

Для того, щоб запобігти втратам при попаданні блискавок у будівлі застосовується ряд заходів, а зокрема, влаштування блискавкозахисту.

 

Блискавкозахист – блискавкоприймач приймає розряд блискавки, а блискавковідводи, в свою чергу, відводять його до системи заземлення, яка забезпечує розтікання струму в грунті.

 

ТОВ «Охоронні системи ЛТД» здійснюється весь комплекс робіт по проектуванню та монтажу систем блискавкозахисту у найкоротші терміни, з виїздом на місце, надаються консультації щодо можливих варіантів влаштування системи блискавкозахисту, які передбачені державними нормами та правилами, а також розробляються примірні кошторисні розрахунки на безкоштовній основі.

 

Також, необхідно звернути увагу, що відповідно до ДСТУ Б В.2.5-38: 2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Блискавкозахист будівель і споруд» – всі наземні будівлі, споруди повинні бути обладнані блискавкозахистом.


Анонс Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.