Как защитить свой бизнес от огня?

Необхідність проведення робіт з вогнезахисту конструкцій визначена державними будівельними нормами, чинними нормативними актами у сфері пожежної безпеки, а також «Правилами з вогнезахисту», затведженими наказом МНС України від 02.07.2007 року. Повідомляє сайт "Охоронні системи ЛТД".

 

Дані Правила установлюють основні вимоги щодо проектування, виконання та приймання робіт з вогнезахисного обробляння матеріалів, виробів, будівельних конструкцій.

 

ТОВ «Охоронні системи ЛТД» протягом тривалого часу надаються послуги із проведення вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій на об’єктах установ, організацій та підприємств, і зокрема:

 

вогнезахист дерев’яних конструкцій горищних приміщень,

вогнезахист дерев’яних конструкцій та матеріалів на шляхах евакуції

Питання проведення вогнезахисту дерев’яних конструкцій є актуальним в напрямку мінімізації матеріальних втрат у разі виникнення пожежі в будівлях та спорудах об’єктів.

 

Найбільш поширеним є обробка дерев’яних конструкцій антипіренами на водній основі, яка є ефективною та не надто дорогою в матеріальному плані.

 

За рахунок проведення обробки значно збільшується поріг займання обробленої деревини, що дає можливість недопущення швидкого розповсюдження вогню до прибуття пожежних підрозділів, і в результаті, може запобігти значним матеріальним збикам.

 

Для проведення робіт з вогнезахисту найбільш широко використовуються антипірени «Бар’єр», ДСА-1, які є більш доступні в ціні та передбачають високу якість проведених робіт.

 

Зокрема, антипірени «Бар’єр» є 100% мінеральною сполукою, яка після нанесення всмоктується в деревину та створює на ній вогнезахисний шар, чим робить деревину важкогорючою, забезпечує її стійкість до 5-и років.

 

Аналогічно діє розчин порошку антипірену ДСА-1, який в свою чергу надає деревині вогнезахисну стійкість до 2-х років.

 

Крім вказаних антипіренів викорстовуються і ряд інших, які сертифіковані в Україні.

 

Поряд з проведенням вогнезахисту деревини антипіренами на водній основі, може бути використана також вогнестійка фарба, в основному для обробки внутрішніх деревяних конструкцій, шляхів евакуації.

 

Окрім вогнезахисту деревини, при будівництві об’єктів є необхідність проведення вогнезахисту металевих конструкцій.

 

Дані роботи нашою організацією проводяться вже тривалий час. На сьогоднішній день, як вказує досвід, для проведення робіт з вогнезахисту металоконструкцій найбільш широко використовується вогнезахисна фарба «POLILAK”, за допомогою якої на поверхні конструкції створюється теплоізоляційний екран, що здатен витримувати полум’я та високу температуру.

Анонс Закарпатья

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.