В Берегово планують влити інвестиції з Швейцарії

Закарпаття, як відомо, багате на термальні води, які давно й успішно використовують у світі для лікування, релаксації, відпочинку. Однак ми це справжнє «золото під ногами» так і не навчилися по-справжньому цінувати. Приміром, на Берегівщині більшість розвіданих свердловин нині законсервовано або взагалі ліквідовано. Лише на базі двох із них – у Берегові та Косині – споруджені лікувальні басейни. Всі інші мають власників, які перебувають в очікуванні потужних інвесторів…Тому повідомлення про те, що у Берегові незабаром буде збудований аквапарк європейського типу, стало практично сенсацією. Термал-комплекс «Maximus» планують розмістити на в’їзді у місто з боку Мукачева.
Про це в ефірі програми "52 вікенди" на UA:Першому розповів Берегівський міський голова Золтан Бабяк.

"Маємо надію, що в цьому році розпочнеться будівництво аквапарку Thermal Maximus з метою надання високоякісних послуг для гостей, які зацікавлені у wellness-процедурах, медичному туризмі та загальному відпочинку. Очікуване завантаження термального комплексу в розрізі одночасного перебування становитиме від 1200 до 1700 осіб, а в пік сезону - до 2500 осіб", – підкреслив Бабяк.

За його словами, комплекс повністю відповідатиме високим стандартам і за інтер’єром, і за зовнішнім виглядом, і за якістю послуг, що надаватимуться.

Планується, що реалізація масштабного проекту з будівництва термального аквапарку розпочнеться влітку і завершиться приблизно через два роки.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.