В Ужгороді найжахливіші служби таксі в Україні (ФОТО)

Зовсім недавно в Ужгород приїздила перевірка одного з загальнонаціональних телеканалів з назвою «Перевірка міста», тоді негативно прославилася одна із служб таксі Ужгороду.
Диспетчер таксі  «П»  не могла відповісти замовнику англійською мовою,  служба не надала клієнту потрібну інформацію щодо автомобіля та водія, автомобіль виявився на іноземних номерних знаках, що означає те, що водій працює в даній службі неофіційно і не несе жодної відповідальності за пасажирів, а сам таксист виявився нерівноважиним та психованим.
 

Сьогодні в одній з груп на ФБ створився діалог, де ужгородці активно обговорюють служби таксі обласного центру Закарпаття.

Люди обурюються станом автомобілів , цінами на перевезення  та хамством деяких водіїв.

Влада міста постійно говорить, що треба покращувати туристичну привабливість Ужгорода,  але нічого не робить для покращення послуг в цій сфері економіки міста.

Тут і не дивно, бо сам очільник міста Богдан Андріїв «забив» Ужгород  «маршрутками», які належать йому та його сім’ї, ці транспортні засоби не відповідають жодним критеріям.

Зараз Ужгород це ледь не єдиний обласний цент України, де більшість автомобілів у службах таксі старі «ВАЗи»,  серед  яких зустрічаються і справжні раритети такі як «ВАЗ» - 2101, «ВАЗ» –2102 та тому подібне .

Більш- менш пристойні автівки в ужгородських службах таксі це так звані «Євробляхи», які працюють без жодних документів.

Можна впевнено заявити, що все це прикриває місцева влада та правоохоронці, які вже роками закривають очі на це свавілля.



 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.