Закарпаття уклало нові протоколи про співпрацю з двома краями Словаччини (ВІДЕО)

18 травня вже увісіснадцяте відзначили Дні добросусідства: Україна-Словаччина. Цього року вперше святкування організували у селі Убля Пряшівського самоврядного краю у Словаччині. 

У програмі заходу: урочистості, розважальні номери, концертні виступи, а також підписання протоколів про співпрацю між Закарпаттям та Пряшівським і Кошицьким краями. 

День добросусідства України і Словаччини вже 18 років поспіль відзначають у травні. Цього року святкування організували у суботу 18 травня, вперше – у селі Убля Пряшівського самоврядного краю. 

Біля муніципального офісу в Ублі розгорнули наметове містечко з сувенірами, народними промислами, смаколиками – як українськими, так і словацькими. Для розважальної програми облаштували сцену. Одним словом, на святі – дружня атмосфера. На урочистості завітали поважні гості.

Представники із Закарпаття у свою чергу запевнили, що партнерські відносини з Кошицьким та Пряшівським самоврядними краями для закараптців дуже важливі і перспективні.

Протоколи про співпрацю між Закарпаттям та Пряшівським і Кошицьким самоврядними краями урочисто підписали представники влади сусідніх регіонів України і Словаччини, аби продовжувати розвивати транскордонне співробітництво, співпрацювати у галузі культури, науки та спорту. 

 
Анонс Закарпаття
   
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.