На Закарпатті затримали велику партію контрабанди

Співробітники податкової міліціїГУ ДФС у Закарпатській області під процесуальним керівництвом обласноїпрокуратури ліквідували схему ввезення в Україну товарів поза митним контролемта вилучили партію продукції, вартістю 4 млн грн.

В рамках проведення операції«Щит» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 212 КК України буловстановлено, що на території регіону здійснюється накопичення та реалізаціятоварів, ввезених в Україну поза митним контролем.

Спортивний одяг та спортивніаксесуари відомих торгових марок ввезені на митну територію Україниподрібненими партіями за так званою «схемою піджаків», у подальшомуреалізовувались через підконтрольні організаторам незаконної діяльності торговіоб’єкти та мережу Інтернет за готівкові кошти без сплати податків.

На підставі ухвал суду проведенообшуки за місцями накопичення та реалізації вказаної продукції, за результатамияких з незаконного обігу вилучено партію товарів, ввезених поза митнимконтролем, орієнтовною вартістю 4 млн грн, а також готівкові кошти в сумі 3400доларів США, печатки, чорнові записи та флеш-накопичувач.

Триває слідство.

Державна фіскальнаслужба України




рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.