Рахівчанам розповіли про вигідність туристичного бізнесу

Основною метою цього дня є пропаганда туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвиток зв'язків між народами різних країн.

Туризм відіграє значну роль у житті країни. Завдяки йому Україна стає дедалі відомішою в світі як держава з багатою історією і культурою.

Люди часто не помічають та не використовують ті ідеї для самореалізації, які знаходяться зовсім поруч. Одна з них – зелений туризм. Цей вид бізнесу дозволяє перевтілити сільську садибу на джерело доходу. Для реалізації даної ідеї потрібні тільки бажання, час та ресурси. З метою формування практичних навичок та умінь у сфері маркетингу зеленого туризму, в Рахівському районному центрі зайнятості щомісяця проводяться семінари на дану тематику.

Нещодавно, упродовж двох днів у Рахівському районному центрі зайнятості проводилися семінари з питань організації зеленого туризму, участь в яких взяли 30 безробітних осіб. У рамках заходів відбулася презентація «Зеленої книги малого бізнесу України», в якій висвітлено особливості формування окремих аспектів державної політики в сфері малого бізнесу. Окрім книги, учасники семінарів були проінформовані щодо створення власного бізнесу у сфері зеленого туризму за сприяння служби зайнятості. Розглядались питання: «Сільський зелений туризм у сучасному туристичному бізнесі», «Види організації зеленого туризму», «Хто і як може приймати туристів і що для того потрібно», «Як стати суб’єктом підприємницької діяльності?», «Поради для господаря, який зацікавився зеленим туризмом». Сподіваємось, що відвідувачі семінарів скористаються отриманою інформацією та внесуть свій важливий вклад у розвиток зеленого туризму, реалізувавши себе таким чином, як успішних підприємців.



Джерело: Закарпатський регіональний центр зайнятості

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.