Офіційна Прага знову береться за українських колаборантів (ФОТО)

Міністерство фінансів Чехії зацікавилося часткою у чеській компанії херсонського колаборанта Володимира Сальдо, призначеного окупаційними силами "головою Херсонської військово-цивільної адміністрації".
ЗМІ повідомляють, що завданням Сальдо, який обіймав раніше посаду мера Херсона, є підготовка "референдуму" про приєднання Херсонської області до Росії.
"У першій половині 2015 року Сальдо став співвласником чеської компанії Agriatis, яка базується в Невекловиці, неподалік великого промислового центру Млада Болеслав, і виробляє, наприклад, барабани для медитації. Основним її власником є українець Володимир Єрьохінський, який тривалий час проживає в Чехії. Як заявив виданню підприємець, зараз він не має із Сальдо нічого спільного, хоча у торговому реєстрі "главі" Херсона все ще належить 15% фірми", – зазначає Deník N.
Минулої п'ятниці Сальдо потрапив до санкційного списку Євросоюзу через співпрацю з Росією, а через частку у вітчизняній компанії його помітило і міністерство фінансів Чехії.
"Ми над цим працюємо", – сказали у чеському Мінфіні.
Раніше, ми неодноразово повідомляли, що поліція Чехії та місцеві спецслужби активно відпрацьовують уродженців Закарпаття Михайла Тяска та Василя Джугана, які є агентами ФСБ в ЄС та активно ведуть бізнес на території республіки Чехія.
Закарпатських сепаратистів Джугана та його зятя Михайла Тяска звинувачують в несплаті податків.
Доказом того, що бізнес Василя Джугана працює в Чехії , і сьогодні є оголошення сепаратиста де він запрошує українців йти до нього на роботу.
Серед закарпатських заробітчан часто ходять розмови, що сім'я Джугана "кидає" на гроші своїх співробітників з України.
На фото скандальновідомий сепаратист Василь Джуган в москві (2017 рік)
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.