"Барва" належитеме Алексу Ровту

Уже до кінця року найбільша на Закарпатті мережа супермаркетів “Барва” отримає нового власника. Покупець уже відомий.

 

 

 

Інформація щодо продажу супермаркетів, які є частиною ТОВ “Закарпатська продовольча група”, почала поширюватись серед самих працівників установи ще кілька місяців тому. Наразі достеменно відомо, що новому власнику віддадуть усі супермаркети “Барва” та оптову базу в Мукачеві. Продаж інших об’єктів потужного в краї ТОВ “Закарпатська продовольча група” імовірний, але про це ще нічого не відомо.

 

Новим власником мережі супермаркетів став/стане мільярдер Алекс Ровт, американець із закарпатськими коренями. Люди подейкують, що покупець особисто приїжджав у супермаркети з інспекцією.

 

Супермаркети “Барва” знаходяться майже в кожному районному центрі Закарпаття. В мережі працевлаштовані тисячі людей і саме їхні джерела доходів зараз опинилися під питанням.

 

Алекс Ровт, найбільш імовірно, впроваджуватиме в придбаній бізнес-структурі американську систему менеджменту. Відтак кадри адміністративного, управлінського та бухгалтерського апарату можуть зазнати змін першочергово. Не виключено, що буде здійснений і ребрендинг — “Барва” отримає нове ім’я.


Джерело:Голос Карпат

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.