Закарпаттям цікавляться інвестори з КНР

 

Компанія «TPV CIS Ltd» є великою китайською корпорацією з виробництва радіоелектронної продукції. Вона займає одну з домінуючих позицій у виробництві LCD моніторів та телевізорів. У 2011 році компанія відкрила свій 10-й завод у Санкт-Петербурзі. На цьому представники корпорації зупинятися не планують, тому вивчають умови для організації виробництва в Україні.

- Ми приїхали до Закарпаття, щоб ознайомитися з умовами ведення бізнесу, що тут створені, оцінити потенціал краю та можливості співпраці, - розповів представник компанії на території Росії Блажей Райсс.

У свою чергу, заступник голови облдержадміністрації Володимир Приходько запевнив, що на території області вже довгий час успішно працюють підприємства з іноземними інвестиціями:

- Головний «плюс» Закарпаття – це близькість до кордону. Підприємства, що у нас працюють, переважно, орієнтуються на європейський ринок. Вони витрачають 2, максимум 3 дні, на доставку продукції до замовника. Це оптимальний строк,  зумовлений географічним розташуванням області.

Також Володимир Приходько зазначив, що обласна влада всіляко сприятиме залученню інвестицій в економіку краю.


джерело:Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.