На Закарпатті опалювальний сезон проходить безперебійно

У вівторок, 29 січня, відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника. Участь у нараді взяв перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ігор Свищо.

Серед питань, які розглядалися під час наради, зокрема: хід опалювального сезону 2012-2013 років, виконання проектів, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, плани реалізації Програми будівництва доступного житла в 2013 році.

Так, щодо опалювального сезону, то в області на цей час не було збоїв у роботі системи теплопостачання. Усі навчальні, виховні, медичні заклади та житлові будинки опалюються автономно. Теплопостачальними підприємствами області оплата за спожитий природний газ проводиться у повному обсязі, заборгованостей немає.

Сьогодні в Закарпатській області триває другий етап Регіональної програми «Доступне житло». Цей етап передбачає планування територій, виділення земельних ділянок та підведення до них інженерних мереж, реконструкцію житлових будинків тощо. На даний час в області під програму «Доступне житло» зарезервовано 24 земельні ділянки загальною площею 31,14 га.

 

Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.