Закарпатські соки здобули перемогу в столиці

У цьому році цей конкурс проводили вже втретє. Експертна комісія шляхом закритої дегустації за органолептичними показниками, визнала сертифікований органічний яблучний сік від Торгової марки «Пан Еко», виробником якого є ФГ «Тізеш» із Закарпаття (дистриб’ютор – ТОВ «Украгрофін»), гідним першого місця у номінації «Природність та натуральність смаку». Крім того, поважним журі згаданого конкурсу визнано органічний виноградний сік «Пан Еко» другим у категорії «Соки». Відзначені соки виробляються у максимально екологічно безпечній частині Карпат з використанням методу прямого віджиму, без додавання води та цукру, виключно у відповідності з органічними стандартами ЄС. Понад десять видів соків та напоїв Пан Еко, що продаються переважно в найкращих спеціалізованих магазинах та відділах органічних продуктів, користуються все зростаючим попитом у самих вимогливих споживачів у різних куточках України. Бренд «Пан Еко» був визнаний Торговою маркою Закарпаття 2011 р.  за версією Карпатського інформаційного агентства. Протягом 2009-2011 рр. Всеукраїнським конкурсом «Органік» «Пан Еко» визнається найкращою торговою маркою сертифікованої органічної продукції в Україні.

Міжнародний дегустаційний конкурс "BEST DRINK" засновано з метою визначення та просування кращого продукту індустрії напоїв та наповнення споживчого ринку України високоякісною продукцією, до участі в конкурсі допускаються напої іноземного виробництва, виготовлені з дотриманням технічних умов, які пред'являються до них у країнах виробника. Організатор конкурсу - ВЦ "АККО Інтернешнл", за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної інспекції сільського господарства України. До складу Експертної комісії входять провідні експерти-дегустатори з великим досвідом роботи, представники Держспоживстандарту та Міністерства охорони здоров'я України, технологи підприємств, сомельє, а також незалежні спостерігачі та ЗМІ.


джнрело:organic.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.