Віктор Балога з робочим візитом відвідує Ізраїль

 

2-4 липня Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога відвідає м. Єрусалим (Ізраїль) для участі в сьомому засіданні Міжурядової українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва. Співголовами засідання виступають Віктор Балога та Міністр туризму Держави Ізраїль Стас Місежніков.

 

Захід є ще одним підтвердженням зміцнення торгово-економічних відносин між двома державами. Очікується, що він створить нові можливості для подальшого розвитку та активізації взаємовигідного співробітництва між двома країнами у таких сферах як торгівля, фінанси, інвестиції, стандартизація та метрологія, житлово-комунальне господарство, промисловість, транспорт, енергетика та енергоефективність, зв’язок, сільське господарство, дослідження космосу, наука, охорона здоров’я, культура, туризм, реагування на надзвичайні ситуації.

 

Крім того, 3 липня Віктор Балога проведе ряд зустрічей з ізраїльськими урядовцями.  Зокрема з Міністром оборони тилу Матаном Вільнаі буде підписано Протокол щодо двостороннього співробітництва та взаємної допомоги у сфері управління надзвичайними ситуаціями.


Джерело:Прес-служба МНС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.