«Ревізор» опустив піцерію на Закарпатті

«Доброго дня, мої любі, найрідніші глядачі…». Такими словами починається практично кожен випуск «Ревізора». І сьогодні я розпочала свою статтю з цих слів не просто так, адже про один із закладів Виноградова до мене дійшли не дуже приємні слова.

 

Мова йде про «так звану» піцерію «Сальве», яка за останні роки дуже розширилася і стала провідною піцерією нашого міста. Людина, в надії поїсти піцу, прийшла до вище вказаного закладу з центру міста, і була просто приголомшена тим, що почула у відповідь на спробу оголосити своє замовлення. Виявляється, тут піцу готують тільки з 12тої години дня!

Тож скажіть мені «мої любі, найрідніші глядачі», чи може заклад, котрий готує піцу тільки половину свого робочого дня, носити горду назву «Піцерія»?

Перед опублікуванням даного матеріалу я провела невеличке опитування серед своїх знайомих на якість обслуговування у даному закладі. Виявляється, що не так давно, а саме, під час виборів до Обласної Ради, члени виборчої комісії замовили собі із «Сальве» невеличку вечерю з доставкою. Очевидно, їжа була приготовлена з продуктів, залишених від «вчорашнього корпоративу», адже в людей, які її куштували, несподівано і спонтанно почалася жахлива діарея.

Була це помста за програні вибори (адже власником закладу на даний момент являється жінка головного опонента на передвиборчих перегонах Юрія Данка), чи, можливо, щось інше – залишимо за кадром. Проте, я й сама нещодавно (у листопаді минулого року), відвідавши піцерію «Сальве», мала необережність знову замовити десерт (хоча вже був досвід минулих років).

Тож, дорогі читачі, якщо ви захочете провести діловий обід чи романтичну вечерю, то я не можу вам порекомендувати піцерію «Сальве» як хороший вибір, власне, ви зрозуміли чому…


Голос Карпат

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.