Податківці Закарпаття вилучили брендового одягу на майже 4 млн. грн.

Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів в орендованому складському приміщенні на території одного з заводів м. Ужгорода виявлено місце зберігання товарів широкого вжитку. За попередніми даними високоякісний одяг, взуття та аксесуари виробництва відомих брендів (Prada, Bolonini, Nexxn, Prince, Hugo Boss та ін.) були завезені на територію України без сплати податків та митних платежів. Товари ввозились на територію України через митні пости області незначними партіями. На складі вони накопичувались, а в подальшому їх планували реалізувати в інших областях України.

Відомості про виявлене кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчими податкової міліції розпочато досудове розслідування. Вживаються заходи по встановленню обставин та осіб, причетних до протиправної діяльності.

Загалом, з початку року за матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 26 відомостей про кримінальні правопорушення, з них 15 – про ухилення від сплати податків.

Розслідувано та направлено до суду з обвинувальним актом 22 провадження про кримінальні правопорушення.

Відшкодовано збитків, завданих державі, на загальну суму 1,4 млн. грн.

Вилучено з незаконного обігу товарів на суму понад 5 млн. грн., з яких підакцизних – понад 1 млн. грн.

 ДПС у Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.