Закарпатська проститутка в Росії стала «блогером» та «політологом» (ВІДЕО), (ФОТО)

Уродженка закарпатського міста Хуст Тетяна Поп зараз живе в Москві та звідти проповідує «русинський» сепаратизм.
Знайома сім’ї Поп, хустщанка пані Беата, зустрілась з нашим кореспондентом і розповіла багато цікавого про відомого в Росії «політолога» Таню Поп.
« - Таня росла важкою дитиною, завжди приносила батьком хлопоту.  Гульки в клубах з 13 років, перша вагітність в 15, наступна в 17, як результат два аборти до повноліття.
І навіть вдома в своїй кімнаті був плакат з надписом «Секс, наркотики, рокнрол» , так і жила.» - розповідає Беата.
« - Коли Тані було 16 – років вже весь Хуст її називав словом «давалка»  - розповідає жінка.
Через поганий імідж дівчини, її батьки спочатку відправляють в Ужгород а згодом і в Київ.
В столиці України Тетяна Поп  не знайшла пристойного заробітку і пішла на «панель».
Але справжня слава хустщанки Тані розпочалась в Москві куди вона приїхала та стала учасником  ток – шоу «Дом – 2» де поводилась  максимально  розпусно та аморально.
 
Піком популярності для Поп став 2013 рік , коли в Україні розпочалася «Революція гідності» , тоді вперше вона і назвала себе  «журналісткою з України» та стала відвідувати російські телеканали,  де спочатку критикувала Майдан, а після втечі Януковича та початком путінської агресії в Криму та на Донбасі – стає так званим «політологом».
Зараз Тетяна Поп вже четвертий рік поспіль   веде постійну антиукраїнську пропаганду  в стилі «розп’ятого хлопчика» та проповідує русинсько – угорський сепаратизм.
Відома, що хустська сепаратистка недавно була присутня на останній великій прес – конференції Путіна ,про  що повідомила в себе на Фейсбуці.
 
Що можна сказати ?Росія  країна можливостей, бо тільки там тупа «обдолбана» повія може стати знаменитим «блогером» та «політологом».
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.