Чергова втрата: боєць АЗОВу «Упрямий» загинув після кількох днів боротьби за життя в лікарні

14 березня, в Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова помер наш побратим друг Упрямий. Відтепер День добровольця навіки увійде в історію нашого підрозділу як день, коли ми втратили одного зі своїх братів.
Марк Гудзовський, саме так звали Упрямого, був родом із Дніпра. Молодий хлопець приєднався до полку АЗОВ у серпні 2015-го та служив в 3-й роті 1-го батальйону підрозділу.
Пише "Азов Прес".
10 березня під час виконання бойового завдання неподалік селища Водяне Упрямий був поранений в голову ворожим снайпером. Побратими змогли евакуювати Марка з передової в Маріуполь а далі, 12 березня, його гелікоптером доставили в Дніпро де за життя азовця дві доби боролись лікарі, однак поранення виявилось несумісним із життям. Йому було всього 20 років.

«У полку Упрямий був кулеметником та дуже справно володів цією зброєю. В колектив влився без проблем. Був доброю, чесною, веселою людиною, а на бойових показував себе як мужній, хоробрий воїн. Завжди без вагань виконував поставлені йому завдання», – так сьогодні згадують бійця побратими-азовці.

Полк АЗОВ висловлює найщиріші співчуття родині та друзям загиблого.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.