У "Фейсбуку" з'явиться "сторінка сорому" для порушників ПДР

  • 11.06.2013, 18:15,
  • ІТ
  • 0

Управління МВС України у Закарпатській області планує створити сторінку у мережі «Фейсбук», де громадяни та журналісти будуть публікувати фото «хамовито припаркованих» автомобілів.

Про це сьогодні на прес-конференції розповів головний міліціонер краю Василь Варцаба. Генерал-майор повідомив, що сторінку буде створено як реакцію на порушення вимог паркування в Ужгороді. Особливо, це стосується паркування на зелених зонах. Варцаба також запропонував усім журналістам краю долучатися до створення цієї так званої «дошки сорому» і наповнювати її фотографіями порушників. Зі свого боку генерал пообіцяв реагувати на всі факти таких порушень і вживати до правопорушників відповідних заходів.

"Ми пропонуємо разом з вами відкрити сторінку в інтернеті, де будуть публікуватись фото автомобілів, власники котрих паркують їх на газонах, на тротуарах... Я сам коли їду по місту, бачу, що заїжджають машини прямо на газон.. Давайте створимо отаку сторінку, яка працюватиме по типу "Дошки сорому", - заявив Василь Варцаба.

 

На переконання гловного міліціонера області, "Нормальні люди навряд чи будуть хотіти, щоб їхні машини, прямо з номерами, потрапляли під суспільний осуд".

УМВС України в Закарпатській області

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.