В Ужгороді буде "Силиконова долина" ?

  • 03.04.2014, 10:19,
  • ІТ
  • 0

Як стало відомо найбільший готель в Закарпатській області "Інтурист -Закарпаття" планують переробити у величезний IT- комплекс.

Про це повідомив ініціатор даного проекту і керуючий партнер InVenture Investment Group Олексій Олейников .

 

За його словами, готельне визнав своєї мети фінансово, тому інвестиційна група «Інеко » хоче переобладнати готель в комплекс для представників IT -індустрії.

 

Що саме там буде, поки не відомо, все залежатиме від замовників. У будівлі можуть бути великі національні чи іноземні IT -компанії, також комплекс міг би прийняти у себе бізнес- інкубатори та технологічні стартапи.

 

За словами Олейникова, власник готелю готовий вкласти в реконструкцію необхідну суму і виступити міноритарним акціонером проекту спільно з IT- компаніями, які розташовуватимуться на цій території. У InVenture Investment Group вважають, що в майбутньому проект може стати частиною нацпроекта «Інноваційна Україна», і сприяти розвитку R & D - центрів у країні та Закарпатської області.

 

Нещодавно власники комплексу провели переговори з всесвітньою мережею підтримки соціальних інновацій Impact Hub Global Network , але вартість франшизи виявилася занадто висока і тепер вони шукають партнерів серед учасників вітчизняного IT -ринку і зарубіжних компаній з центрами розробки в Україні . Зі свого боку вони готові надати близько 300 номерів зі швидкісним інтернетом , конференц- зали, прес- центр , кімнати для переговорів, освітні аудиторії, коворкінг -простір, розважальні зони, ресторанний і спортивний комплекс, літню терасу і багато іншого.

 Джерело:ain.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.