В соціальних мережах секс найбільше цікавить закарпатців

  • 04.02.2013, 21:53,
  • ІТ
  • 0

 Останнім часом почало з‘являтись дедалі більше додатків у соціальних мережах, які експлуатують бажання людей до інтимних стосунків. Соціальні мережі, завдяки наявній внутрішній системі зв‘язків між людьми, дають можливість зробити те, про що люди ще кілька років тому не могли навіть мріяти. 

Наприклад, місяць тому запустився проект «ХочешьМеня?». В додатку користувачі відмічають тих друзів, з якими б хотіли мати інтимні стосунки. У разі, якщо відмічений користувачем друг теж відмітив його у своєму списку, обом прийде повідомлення про те, що «вони хочуть один одного».

 

Додаток одразу став популярним в соціальній мережі ВКонтакте (близько 50 тис. інсталяцій за 3 тижні), та набирає швидких обертів у Facebook під назвою «WannaSex».

Головна ідея додатка – допомогти людям, які давно живуть з мрією про інтимні стосунки з кимось зі своїх друзів, але завжди боялися сказати або натякнути про це, боячись, що їх не зрозуміють. Але таємно сподіваючись, що друг може мріє про те саме?

Цікаво, що механіка додатка дозволяє вибрати собі і одностатеву пару.

Нещодавно новозеландський Університет Кентербері (University of Canterbury) провів дослідження, в якому з‘ясував, що потяг людей до сексу значно вищий в порівнянні зі спілкування у соцмережах.

Психологи з‘ясували, що люди підсвідомо намагаються покращити свооє самопочуття через три основні типи поведінки – пошук задоволення, збільшення рівня взаємин з іншими людьми та бажання бути почутими та зрозумілими іншими людьми.

 

Ось так виглядає ТОП-10 активностей за рівнем задоволення, яке отримують люди:

1: Секс

2: Споживання алкогольних напоїв

3: Допомога іншим

4: Медитація/релігійні практики

5: Турбота про дітей

6: Музика

7: Соціалізація

8: Хоббі

9: Здійснення покупок

10: Ігри

 

Ольга Мінченко


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.