На базі ЗакДУ відбулася обласна олімпіада з інформаційних технологій

  • 05.02.2013, 17:11,
  • ІТ
  • 0

 2 лютого цього року, вслід за обласною олімпіадою з інформатики, на базі Закарпатського державного університету проводилась обласна олімпіада з інформаційних технологій серед школярів нашого регіону. 

Всього участь у ній взяли 66 учасників, які здобули перемогу на попередніх етапах цього змагання. Відкрив олімпіаду декан факультету інформаційних технологій ЗакДУ Ігор Федорович Повхан, який також був головою журі олімпіади. Він побажав учасникам творчої наснаги і перемоги в цьому змаганні, а також виразив бажання побачити кращих з них в лавах студентів факультету інформаційних технологій.

З вітальним словом також виступили в.о. ректора ЗакДУ Артьомов Іван Володимирович, методист управління освіти і науки Закарпатської області Данашевський Михайло Михайлович та методист Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти Мельниченко Дмитро Петрович. Про технічні особливості завдань розказав один з членів журі, доцент УжНУ Горват Петро Петрович.

Гарно підібрані завдання та потужна матеріально-технічна база ЗакДУ дозволили провести обласну олімпіаду на високому рівні. Сама олімпіада проходила в два практичні тури, які неперервно тривали чотири з половиною години. Всього учасникам було запропоновано сім завдань різної складності. Найкраще впорались із завданнями учні Виноградівської гімназії, Берегівської угорської гімназії, Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів, Хустської гімназії-інтернат та Мукачівського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-Ш ступенів – дошкільний навчальний заклад “Гармонія”.

 

ЗакДУ

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.