У Мукачеві міліція затримала горе-сина, котрий обікрав рідну матір

 

Ціною «синівської любові» став дорогий телевізор, який 35-річний мукачівець викрав у рідної неньки, вибравши момент, коли жінка поїхала в гості до іншого сина.

 

 

 

До правоохоронців Мукачівського міськвідділу міліції звернулась стурбована мукачівка та повідомила про скоєння крадіжки з її будинку. Допоки жінка поїхала в гості до свого сина на Вінничину, в її оселі «погаздував» зловмисник. Проникнувши до помешкання шляхом злому замка, невідомий викрав телевізор вартістю три тисячі гривень.

 

 

 

Розкрити цей злочин оперативникам карного розшуку вдалося за кілька годин. В ході проведення першочергових розшукових заходів працівники міліції визначились з колом ймовірних підозрюваних, одним із яких виявився син заявниці. Працівникам міліції мукачівка розповіла, що син працювати не хоче, пиячить. Жив лише на гроші, які отримує на дитину, та ще й мати йому давала, що могла. А він цього не цінував, навіть обкрадав її по дрібницях…

 

 

 

До правоохоронців жінка спершу звертатися не хотіла, але терпіння закінчилось, коли з хати зник дорогий телевізор. Мукачівка каже, що довіру до сина вона вже давно втратила, адже втомилась постійно слідкувати за ним, щоб нічого не виніс з дому...

 

Цього ж дня працівники міліції допитали й головного «героя». Той зізнався у скоєному і розповів правоохоронцям, що вирішив скористатися моментом, коли матір поїхала навідати брата до іншої області. Проникнувши до помешкання, почав шукати гроші, але не знайшов. Тож вирішив взяти телевізор, який в подальшому здав у ломбард за 500 гривень.

 

 

 

За скоєне чоловіку доведеться відповідати по закону. Стосовно нього слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Євгенія Красилинець

 

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.