П'яний прикарпатець наробив біди на Закарпатті

Нарядом працівників ДАІ близько 6-ї години ранку в місті Берегово, за порушення Правил дорожнього руху було зупинено автомобіль марки «Audi A6». Водія попросили пред’явити документи на транспортний засіб та посвідчення водія, однак той відмовився пред’являти документи та вчинив опір працівникам міліції. Чоловік став лаяти інспекторів, погрожувати їх звільненню. Переконати водія показати документи не вдалося і оперативній групі викликаній на допомогу інспекторам ДАІ. В результаті, до нього було застосовано спецзасіб – кайданки. Оскільки у чоловіка був різкий запах алкоголю, його було доставлено до районної лікарні на освідчення. Медики підтвердили, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. автомобіль було поміщено на штрафмайданчик.

 

Особу водія встановили: це був пенсіонер, житель Івано-Франківської області. Як з’ясувалося згодом, він не мав при собі жодних документів, які б підтвердили його право на керування автомобілем. Посвідчення водія він приніс правоохоронцям наступного дня, реєстраційного документа на транспортний засіб немає і досі.

 

На затриманого таки склали адміністративні протоколи, проте, йому доведеться відповісти ще й за опір працівникам міліції.

 

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.