Злодійкуватий мукачівець обікрав сусідку

Поживою крадія стали гроші в сумі тисячу гривень та золоті прикраси, які він здав у ломбард.

 

До мукачівських міліціонерів із заявою про крадіжку звернулася жителька міста. Жінка повідомила, що хтось побував у її будинку та викрав звідти гроші та золоті прикраси.

 

Прибувши за вказаною адресою, міліціонери з’ясували, що крадій зайшов до будинку через незачинені двері. Речі в помешканні були не розкидані, тож працівники міліції дійшли висновку, що зловмисник добре орієнтувався у будинку. Правоохоронці опитали всіх знайомих потерпілої. Злодія шукати довго не довелося. Ним виявився сусід заявниці. Хлопець був частим гостем в помешканні жінки. Він неодноразово помагав їй по господарству, тож знав, що і де знаходиться. Тож, вибравши слушний момент, поки господині не було вдома, він “пішов на діло”. В оселі хлопчина знайшов золоті вироби, які в подальшому здав до ломбарду, й гроші в сумі 1000 гривень, які швиденько розтринькав на власні забаганки.

 

 

Нині за цим фактом слідчі Мукачівського міськвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

 

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.