Львівські міліціонери затримали підозрюваного та передали його закарпатським колегам

Більше як півтора роки мукачівські міліціонери розшукували підозрюваних у скоєнні розбійного нападу. Проте затримати одного з правопорушників вдалося їхнім колегам з міста Львова.

 

В листопаді 2011 року в помешкання жителя Мукачева увірвалося двоє осіб, які застосувавши фізичну силу відкрито відібрали у господаря 600 гривень, золоту обручку та мобільний телефон. З того часу правоохоронці порушили кримінальну справу та розпочали пошуки підозрюваних осіб.

 

Днями працівники управління МВС у Львівській області затримали 42-річного жителя Івано-Франківщини, якого обгрунтовано підозрюють у вчиненні згаданого злочину. Тож працівники мукачівського карного розшуку одразу ж виїхали до сусідньої області, аби доставити затриманого на Закарпаття.

 

Працівники слідчого відділу повідомили чоловіка про підозру у вчиненні розбійного нападу та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Наступного дня Мукачівським міжрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Ведеться слідство.


УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.