Обікрав родича - знайшов собі клопіт з Законом

Нещодавно до Перечинського райвідділу міліції звернувся житель одного з сіл Березнянщини та повідомив, що з його обійстя зник електрозварювальний апарат. Міліція швидко знайшла крадія. Що спонукало сімнадцятирічного хлопця обікрасти своїх родичів, з’ясували правоохоронці.

 

Біля десяти років тому чоловік придбав дорогу та потрібну в ґаздівстві річ. Працював із приладом часто, бо усі в селі знали, що він майстер цього діла. Чи сусідам допомогти, чи знайомим.

 

Після повідомлення про крадіжку на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що електрозварювальний апарат міг забрати тільки той, хто добре знав, де господарі ховають ключі від підсобного приміщення - навісний замок на вхідних дверях був відкритий ключем.

 

До кола підозрюваних одразу потрапив племінник, який частенько навідувався до дядька. І дійсно, у ході бесіди з правоохоронцями юнак зізнався, що вночі виніс крадене на півтори кілометри від дому, мідний дріт із апарату забрав, щоб потім продати, а залізо викинув у полі. Міліціонерам пояснив: батьки давали йому мало кишенькових грошей, і їх не вистачало на його потреби…

 

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.