На Рахівщині міліція відшукала водія-втікача, який збив людину

Працівники міліції встановили особу водія автомобіля «Мерседес», який збив днями пішохода та втік з місця події. Внаслідок автопригоди чоловік з численними травмами був госпіталізований до лікарні.

 

Аварія сталася близько 22.00, коли водій рухався по вулиці одного з сіл району. Під колеса автівки потрапив пішохід, який повертався додому. Травмований чоловік добрався до власної оселі, звідки син негайно доставив його до лікарні.

 

Коли в чергову частину Рахівського райвідділу міліції зателефонував черговий лікар та повідомив про пригоду - на місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Рахівського РВ УМВС, де провівся огляд місця події та було вилучено уламки бокового дзеркала та фари автомобіля.

 

Водій з місця пригоди зник, залишивши постраждалого і не надавши йому допомогу. Та протягом години прведеними оперативно-розшуковими заходами міліціонери встановили винуватця дорожньо-транспортної пригоди. Ним виявився мешканець сусіднього населеного пункту. Автівка, якою було вчинено наїзд, затримана та поміщена на штрафмайданчик.

 

По факту дорожньо-транспортної пригоди порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки руху з наслідками середньої тяжкості).

 

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.